بارداری و توصیه های مربوطه : ( 2 )
بارداری و توصیه های مربوطه : ( 2 )
14- برای این که بچه ها هنگام تولد زردی نداشته باشند باید مادر در دوران بارداری از غذاهای خیلی گرم استفاده نکند (البته خیلی هم خنک نخورد) و بعد از تولد نوزاد نیز اگر علائم آغازین زردی در نوزاد بوجود آمد، باید پشت گوش نوزاد را حجامت کرد)
15- جهت داشتن فرزندی آرام، زیبا و خوش اخلاق میوه به، سیب و انار میل کنید و دستورات قرآنی مورد اشاره در کتاب ریحانه بهشتی (فرزند صالح) تالیف خانم سیما میخبر را نیز رعایت کنید.
16- نزدیکی کردن در دوران حاملگی مجاز است، فقط در ماه های آخر باید با احتیاط انجام دهید تا دچار مشکل نشوید.
17- در صورتیکه امکان زایمان طبیعی وجود دارد، به هیچ وجه، عمل سزارین توصیه نمی شود، چرا که سزارین غیر از آنکه عوارض یک عمل جراحی را دارد (از جمله اینکه هر بی هوشی عمومی هفت سال از عمر فرد کم می کند) در سلامتی نوزاد نیز تاثیر منفی دارد و بر اساس تحقیقات علمی انجام یافته:
- میزان دفع خون از بدن مادر در حالت سزارین بیش از دو الی سه برابر حالت زایمان طبیعی می باشد.
- رحم در زایمان طبیعی سریعتر جمع می شود و به شکل اولیه اش برمی گردد و در نتیجه شکم مادر نیز زودتر جمع و کوچک می شود.
- مادرانی که زایمان طبیعی انجام می دهند شیردهی بهتری خواهند داشت.
- به لحاظ روانی مادرانی که زایمان طبیعی انجام می دهند تعلقات عاطفی قوی تری نسبت به بچه شان دارند.
18- براي تسهيل در زايمان نیز يك هفته مانده به زايمان بايد روغن کنجد و خود کنجد را زیاد میل کنید و دم کرده گل گاوزبان و آویشن را نیز زیاد بخورید. آویشن در دوران بارداری زیاد خورده نشود فقط در هفته آخر مجاز می باشد.
ضمناً بهتر است روغن کنجد در ماه اول بارداری نیز مصرف نشود، چرا که با توجه به شایع بودن سقط در بین خانمهای امروزی و اینکه روغن کنجد مدّر حیض است، مصرف آن می تواند در ماه اول بارداری که قرار جنین محکم نیست، باعث سقط جنین گردد.
19- برای جلوگیری از تنگي نفس، شبها سر و گردنتان را مقداری بالاتر از بدنتان قرار دهید و سعی کنید به پهلوی چپتان بخوابید.
20- وجود اخلاط بد در بدن و معده مادر باعث ایجاد حالت تهوع ایشان می گردد، در نتیجه اگر فردی قبل از بارداری اخلاط بد را از بدنش دفع کرده باشد در دوران بارداری دچار حالت تهوع غیر متعارف نخواهد شد.
لازم به ذکر است حالت تهوع و استفراغ در حد معمول در بارداری خوب است، چرا که به دفع اخلاط بد کمک می کند ولی اگر خانمی بیش از حد دچار حالت تهوع و استفراغ های دوران بارداری شد که باعث مشکل گردید، باید درمان شود.
معمولاً مادران بعد از بیدار شدن از خواب وقتی از جای خود بر می خیزند اخلاط بد در بدنشان به حرکت در می آید و باعث حالت تهوع آنان می گردد که جهت پیشگیری از چنین حالتی، توصیه می گردد بعد از بیدار شدن، درجا قبل از بلند شدن کامل از جای خود، مقداری آب انار (که بدون دانه و ترش و شیرین باشد) میل نمایند. همچنین می توان مقداری نان را نیز در آب انار تلیت کنند. بعد از میل کردن آب انار به آرامی قدری بنشینند و سپس از جای خود برخیزند.
21- اشتها به مواد غیر غذایی ( فساد شهوت- پیکا ) به علت تجمع خلط ناصالح در معده و چسبیدن به پرزهای آن است که جهت رفع آن موارد ذیل توصیه می شود:
- مویز دانه گرفته و کشمش مفید است.
- خوردن پسته بریان کرده ( بو داده ) که کمی نمک داشته باشد.
- تناول نشاسته بریان کرده
- استخوان بچه کبوتر یا جوجه مرغ خانگی را بریان کرده بمکد و آب آنرا فرو برد که این دستور اشتهای به گل را از بین می برد.
22- برای درمان خونریزی اوایل دوران بارداری شیره انگور و مویز زیاد بخورید و از بوهای تند مخصوصاً ادکلن ها و عطرها اجتناب کنید و حرکات سنگین و شدید انجام ندهید.
23- درد لگنی خفیف و غیر حاد در این دوران طبیعی است چرا که بار سنگینی توسط مادر حمل می شود که تمام سیستم بدنش را تحت تاثیر قرار داده است.
24- رفلاکس هم در بارداری خیلی شایع است. جهت پیشگیری از رفلاکس توصیه می شود انار را به شکل آب لمبو شده در آورید و آنرا داخل فویل آلومینیمی پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود، سپس آب و دانه ها و پوست داخلی انار را میل نمایید، به را نیز می توانید داخل فویل آلومینیمی پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود که خوردن آن نیز مفید است که به آنها انار و به مشوی می گویند.
ضمناً می توان شربت زنجبیل و عسل را نیز گاهی اوقات بخورید. کلاً در دوران بارداری غذا را با حجم کم ولی دفعات زیادتر بخورید. رفلاکس باعث می شود اسید معده وارد دهان شود و دندانها خراب شوند لذا شبها دندانهای خود را عسل اندود نمایید.
25- برای رفع ترک های ناشی از بارداری که بر روی پوست ایجاد می گردد، باید بعد از زایمان مراقبت نمایید و از روغنهای خوب میل کنید. ترکها را با روغن کنجد چرب کنید و شکمتان را ببندید.
26- برای جلوگیری از بزرگی شکم بعد از زایمان، مصرف روغن خوب، بستن شکم (البته نه خیلی محکم)، گذاشتن اتوی داغ از روی لباس بر روی شکم و چرب کردن شکم با روغن زیتون توصیه می گردد.
منبع : سایت نگاه احیای سلامت