« ظروف مورد تایید »
« ظروف مورد تایید »
دكتر روازاده از طبیبان سنتی كشور هستند كه معتقدند كه باید غذا در ظروف مسی پخته شود.
چون بدن انسان به مس نیازمند است.
و معتقدند كه جایگزینی ظروف آلومینیوم و تفلون و چدن های بازار مضر هستند
و ترویج این ها نوعی خیانت به بشریت است.
1 . ظروف مسی اگر به دست مسگران محلی ، قلع اندود شوند ( سفید شوند ) ، سربی در آنها وجود ندارد که بخواهیم نگران آزاد شدن آن باشیم ! و از طرف دیگر در قابلمه های مسی بدون روکش هم میتوان غذا پخت ولی نکته مهم اینجاست که بعد از پخت ، نباید غذا را در آن نگه داریم و اصولاً به همین خاطر که ایرانی ها غذا را به طور کامل از قابلمه خارج نمی کردند سفید گری این ظروف رواج پیدا کرده است . بدن ما روزانه به 6 میلیارد یون مس احتیاج دارد تا بتواند انرژی لازم برای زندگی تأمین کند . اگر قلع ظروف مسی شما کم شده یا از بین رفته باشد ، غذاهای اسیدی و ترش را در آن نگه ندارید .
2 . ظروف رویی که فقط از فلز روی ساخته شده باشد ، در کشور ما خیلی کم است و معمولا این ظروف یا کاملا آلومنیومی هستند یا اینکه با آلومنیوم ترکیب شده اند . همانطور که در مورد آلومنیوم توضیح داده اند ، این یون با گلبول قرمز ترکیب می شود و جایی برای جذب آهن از طریق خون باقی نمی گذارد .
3 . در ظروف سفالی قدیمی از رنگ های طبیعی استفاده می شود . مخصوصا در رنگ سبز و آبی آنها . پس سربی در آن ها نیست که بخواهد آزاد شود !
4 . ظروف استیل : استیل در دمای خیلی کم هم سرب پس می دهد . حتی در حد اینکه شما قاشق استیلی را خالی در دهان بگذارید . حالا شما حساب کنید که بخواهید در این ظروف غذا هم بپزید . پس مطلقا از اسفاده از وسائل استیل خودداری کنید .
5 . استفاده از ظروف ملامین به هیچ وجه مناسب نیست . چون رنگ آن با غذا ترکیب می شود و باعث مسمومیت می شود .
6 . در مورد پلاستیک هم که همه از معایب آن آگاه هستید .
7 . تا جائیکه می توانید از کفگیر ها و ملاقه های رویی قدیمی و برنجی استفاده کنید . به جای انواع پلاستیکی و استیل .
8 . برای جوش آوردن آب از سماور و کتری برنجی و مسی استفاده کنید .
9 . به جای چای سیاه ، سبز و سفید که همگی سمی هستند با توجه به طبع خود از چای های گیاهی دیگر استفاده کنید .