ضررهای فراوان كلر در آب
« ضررهای فراوان كلر در آب »
دكتر روازاده بهترین آب را برای نوشیدن آب باران و آب چاههای عمیق و آب چشمه می دانند.
البته تأكید ایشان بر این است كه آب جوشیده استفاده شود.
از حضرت امام صادق علیه السلام منقول است که :
آب سرد ، حرارت را فرو می نشاند و صفرا را ساکن می کند و طعام را در معده می گدازد و تب را زائل می کند .
و فرمود که : آب جوشانیده برای همه دردی نافع است و به هیچ جهت ضرر ندارد 1.
حضرت امام رضا علیه السلام فرمودند : آب جوشانیده که هفت مرتبه بجوشد و از ظرف به ظرف دیگر برگردانند ،
تب را زائل می کند و قوّت می دهد ساق و قدم را 2.
[مخصوصاً اگر این آب را در ظرف مسی بجوشانید ، برای هفت بار یا اینکه بگذارید از شب تا صبح بجوشد ، آب جوشیده ای را که صبحح می نوشید مزه سمنو پیدا می کند . ]
توضیح آنکه :
اخیرا برخی از شرکت های تجاری اقدام به تهیه کلیپ هایی کرده اند با این عنوان که :
آبی که بیش از یک بار جوشیده شود ، بیماری زا و خطرناک است . و توصیه می کنند که آب سماور یا کتری را پس از هر بار جوش آمدن و استفاده از آن دور بریزید .
بدن ما از آب فقط همان آب خالص را می خواهد و وجود هیچ املاحی در آب مورد نیاز نیست . یعنی آب معدنی ، جز تولید سنگ کلیه هیچ خاصیت دیگری ندارد !
از طرف دیگر بدن ما باید املاح خود را از طریق نمک که وارد گردش خون شده و به تمام سلول های بدن دسترسی دارد تأمین شود ، در حالی که امروزه مواد مغذی و املاح یونی را از نمک جدا کرده و فقط Na . Cl را با ترکیبی خطرناک که منجر به تورم سلولی و پس از آن به مرگ سلولی می انجامد همراه با ماده سمی دیگری ، ید مولکولی ، به اسم نمک ید دار به خورد خلق الله می دهند !
همانطور که در حدیث فوق مشاهده می فرمائید حضرت امام رضا علیه السلام آبی را که هفت بار جوشانده شود ، شفا می دانند . و این در حالی است که در زمان آن حضرت از آب چاه و یا چشمه استفاده می شده است و نه تصفیه خانه ای وجود داشته و نه موادی مانند کلر و فلوراید به آب اضافه می شده است !
بنابر این سعی کنید در تمام موارد مصرف خود ، از آب جوشیده ای که در سماور های برنجی و یا کتری های مسی و یا برنجی
تهیه می کنید ، استفاده نمائید . حتی برای آبی که در پخت غذا استفاده می کنید . و آب آشامیدنی خود را نیز از آب جوشیده ای که در یخچال ( نه جایخی ) گذاشته اید ، تهیه نمائید .
این روز ها ، سیم های مخصوصی را تبلیغ می کنند که با آنها می توانید جرم سماور و کتری را بگیرید . آیا از خودتان پرسیدید که چرا درقسمت بالا اشاره ای به سماور ها و کتری های استیل نکردیم ؟
استیل فلزی است که در دمای خیلی کم هم ، سرب آزاد می کند . حتی در همین حد که شما قاشق خالی را روی زبان خود بگذارید ؛ چه برسد به این که غذا و یا آبی را در ظروف استیل بپزید و بجوشانید . شاید مقدار این سرب خارج شده کم باشد اما میزان سمی بودن آن قابل توجه است . در قدیم همه سماور ها از آلیاژ برنج ساخته می شدند و قاشق ها هم از جنس روی و برنج بودند . حال این دانشمندان خارجی یهودی آمده اند یک سیم استیل دیگر هم به بند و بساط آشپزخانه ما اضافه کرده اند ، که اگر در اثر استفاده از قابلمه های استیل ، قاشق های استیل ، تیغه های استیل مخلوط کن و آسیاب و آب میوه گیری و کارد های استیل هنوز به سرطان و هزار درد بی درمان دیگر دچار نشده ایم ، با انداختن این سیم استیل در سماور این روند را سرعت ببخشند .
آبی که پس از جوشاندن به دست می آید ، ترکیبات املاح آن بسیار کمتر می شود . که می توان آن از توری های بسیار ریز هم رد کرد . ولی با این حال هنوز نمی توان انتظار داشت که اثر کلر و فلوراید آب از بین رفته باشد . برای تصفیه کامل آب می توانید مطلب ذیل را دنبال بفرمائید .
تصفیه آب با استفاده از کوزه سفالی
مطالب مرتبط :
چرا استفاده از آب ضدعفونی شده با کلر مضر است؟
گزارش شنیدنی رادیو ایران در مورد نمک دریا
_______________________________________
1 . حلیة المتقین ، علامه مجلسی ، ص 77
2 . همان ، ص 78
« صبا ملکوتی »
تجربه های طب سنتی