استفاده از آهن طبیعی در تغذیه :
طریقه استفاده از آهن طبیعی :
کم خونی مشکل تمام بانوان و کودکان جامعه ماست . دلایل عمده آن : مصرف کم گوشت قرمز و جگر است . دلیل دیگر ، مصرف قرص و شربت آهن است که هیچ جذب آهنی با خوردن آن صورت نمی گیرد بلکه استخوان ها ودندان ها را نیز از بین می برد . و . . .
مهمترین درمان کم خونی استفاده از آهن طبیعی است که به صورت یونی باشد نه مثل شربت ها به صورت مولکولی !
برای به دست آوردن آهن یونی چند راه وجود دارد :
1 - استفاده از کفگیر آهنی ( حسّوم ) در حین پخت غذا در داخل قابلمه غذا .
2- قطعه ای از آهنی که در کوره حرارت دیده است را از آهنگری ها تهیه کرده و در زمان پخت غذا در قابلمه غذا بیندازیم .
3- همان قطعه آهنی را روی شعله اجاق گاز گرفته ، وقتی که خوب سرخ شد ، داخل ظرف غذای در حال پخت یا آب سرد بزنیم . که با این کار ، حباب های یون آهن از آن خارج می شود . ( این کار را می توانید با استفاده از یک انبر دست به راحتی انجام دهید . )
4 - ساده ترین راه ، خریدن آب آهن ، از تولیدات دکتر روازاده ، از عطاری های نمایندگی ایشان در سطح کشور است . که یک شیشه نیم لیتری را با 3 لیتر آب مخلوط کرده و به عنوان آب شرب از آن استفاده می کنید . بدون آنکه بو یا طعم آب را عوض کند .
اللهم اشف کل مریض .