طرز تهیه دم کرده گل بابونه و بهار نارنج
23 تیر 1394
طرز تهیه دم کرده گل بابونه و بهار نارنج
مواد لازم:
گل بابونه 2 قاشوق غذا خوری ، بهارنارنج 1 قاشوق غذا خوری ،
عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 4 لیوان .
طرز تهیه:
گل بابونه و بهار نارنج را به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و آن را روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم کنید .
سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید .
خواص: این نوشیدنی، معطّر و نشاط آور است و آرامش بخش می باشد .
نگاه احیای سلامت