استاندارد های کثیف : ( 2 )
استاندارد های کثیف :
تا کی میخواهید تسلیم این استانداردهای کثیف باشید ؟
من فرزند کاهگل ها و دیوارهای مهره ای هستم
که محکم و زیبا و زنده و آرامش بخش اند !
تا کی دستهای پینه بسته پیرمردی که گاه گاه بستنی سنتی میفروخت به جرم غیر بهداشتی بودن نفرین خواهد شد ؟
آن پیر مرد مُرد ، رفت ، و دیگر مغازه اش هم به جرم فرسوده بودن تخریب شده است !
و تا کی بستنی را که با دستگاه های تمام اتوماتیک با اسیدها و نگهدارنده ها و رنگها و افزودنی های مجاز خوراکی تولید میشود را خواهیم خورد ؟ که علت اصلی پیش فعالی فرزندان ایران شده است .
تا کی مرغ های کشتار روز همان جوجه های سی روزه آفتاب ندیده را که جز هورمون و غذاهای چاق کننده چیزی ندیده اند به ما قالب خواهند کرد ؟ که به روایات معصومین ما خوک پرندگان مرغ است !
و تا کی آفتابی که شاید لایه اوزن زمینش را سوراخ کرده اند نفرین خواهد شد
و بر سرمان خواهند کوفت که جهان مدرن را شما نساخته اید.
- در شیر پاستوریزه فقط 2درصد چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده نگهدارنده بنزوات سدیم زده میشود که خطرناک و سرطان زاست. و جدیدا وایتکس!!
- در شیر استرلیزه که امکان نگهداری 6 ماه خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است.
تا کی باید گفت فروش کره و لبنیات محلی جرم است و غیر بهداشتی ؟
- در ماکارونی 20درصد گنوتن صنعتی استفاده می شود که سرطان زاست . و در بسیاری کارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارونی استفاده می شود و ماکارونی یبوست زاست .
- سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد معرفی میشود.
- در نان باگت برای متخلخل شدن از پودر های بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شود که در گمرک ها با علامت مرگ وارد میشود !
- نان های مصرفی بدلیل فاقد سبوس بودن از مهمترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامین های (ب) می باشد محرومند و نان باگت بدترین نانهاست.
- آرد نان را به عنوان غنی سازی آهن و اسید فولیک اضافه می کنند . و مرد ۵۰ ساله به چه جرمی باید سم آهن را مصرف کند. چرا که مسئولین بهداشتی ما نمی دانند در پس این بخشنامه جنایتی هولناک برای نسل دوم و سوم ما نهفته است.
- ساندیس ها، نوشابه ها،بیسکویت ها، کیکها و…با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته میشودکه دشمن کبد و کلیه است.
- رنگ های افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیک ها،آدامس ها همه سرطان زا هستند.
- ماده مخدر به نام cola ( پپسی کولا، کوکا کولا و … ) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافئین و کارامل از این دست هستند . و وجود الکل در آنها به اثبات رسیده است. ولی اگر یک شربت ایرانی و اسلامی در یک مغازه بفروش برسد باید به قاضی دادگاه انقلاب جوابگو باشد .
- گوشت مرغ و ماهی که متاسفانه سفارش بسیاری از پزشکان است ، بلغم زاست و موجب سکته و تومور های مختلف می گردند.
علت اصلی سرطان در ایران مرغ صنعتی می باشد . و خوردن آنها از نظر معصومین منع شده است. ( مرغ خوک پرندگان و ماهی جسد را فاسد می کند )
- گوشت مرغ و ماهی پرورشی دارای هورمونهایی هستند که عوارض متعدد به بار می آورند ، مثل کیست تخمدان و سرطانهای رحمی در خانمها.
- قیمت روغن های مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 2000 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزان تر است.
- سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانس ها و رنگ ها هستند که همگی بسیار مضر اند.
- بیشتر محتوای روغن ها ی مایع (80%) از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاههای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و … می شود که کشنده است.
- جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده و خیار گلخانه ای بدلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطر ناک اند.
- موز به جای هوای گرم جنوب در گلخانه های شهر های مختلف ، از جمله شهر های شمالی، آن هم توسط کاربیت ظرف چند روز به طور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض و یبوست زاست .
- ماده اولیه و اصلی لوازم آرایشی خارجی از پیه و چربی خوک می باشد . و از اساس نجس می باشد . و از نظر بهداشت و درمان مجاز می باشد !
ولی اگر یک مغازه عطاری از روغن ها گیاهی روغنی و پمادی را بسازد به دادگاه انقلاب باید معرفی شود .
در سال ۱۳۹۰ در اخبار صدا و سیما اعلام گردید که بزودی اولین کارخانه داروسازی خاورمیانه افتتاح می شود ، که در آن از پیه خوک استفاده نشده است .!!!!!! ( یک داروی خاص را ذکر شد ) یعنی قبل از سال ۱۳۹۰ تمام مردم از این دارو و ترکیب پیه خوک استفاده می کردند !
مطالب مرتبط :
http://attariabba.blogfa.com/